• Nederlands
  • Français

Draag een steentje bij met een insectenheuvel

 

Het is niet het eerste waar je aan denkt maar een zandheuvel biedt een interessante plek voor verschillende soorten insecten zoals de zandbij. Maar niet alleen bijen maken gebruik van de zandheuvels. Huismussen nemen graag een stofbad in een laag zand. Dit geeft een leuke bijkomstigheid op jouw groendak. Je kan dan ook eventueel een vogelhuisje ophangen om een broedplek aan te bieden voor verschillende soorten vogels. Op deze manier biedt jouw daktuin weer net iets extra voor de natuur.

Wil je ook een natuurlijke daktuin? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden bij jouw thuis.

Wil je meer weten over een insectenheuvel? In dit artikel kan je meer informatie vinden over een insectenheuvel en andere biodiversiteit bevorderende maatregelen.

Draag een steentje bij met een insectenheuvel | Groenpalet

Fout

Foutmelding

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /data/sites/web/groenpaletbe/subsites/apps/default/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (line 194 of /data/sites/web/groenpaletbe/subsites/apps/default/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.