groendaken groenpalet logo
Groenpalet

Aanleg en onderhoud van groendaken

Climate Tech Forum 2024

Climate Tech Forum 2024: Groenpalet inspireert

Innovaties voor Klimaatbeheersing"

Vandaag bruist de Handelsbeurs Antwerpen van positieve energie tijdens het Climate Tech Forum 2024. Georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Brussel en het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen, biedt dit inspirerende evenement een podium voor innovaties in klimaat- en energieneutrale bouw, zero-emissie stadslogistiek en rijden en varen op waterstof. De feestelijke opening wordt verricht door Liesje Schreinemacher, de Nederlandse minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en Vlaams minister-president Jan Jambon.

Luc op het Climate Tech Forum 2024

Inspirerende Locatie
Inspirerende Locatie

Een bijzonder enthousiaste deelnemer is onze ing. Luc Vermeir, zaakvoerder van Groenpalet. Als pioniers in groendaken en klimaatbeheersing, spelen wij, Groenpalet, een cruciale rol in de strijd tegen de waterbeheersingsuitdagingen die ontstaan door klimaatverandering en hevige regenval of net langere droogteperiodes.

Vandaag bundelen wij en andere Belgische partners onze krachten samen met Nederlandse collega’s om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame toekomst.

Climate Tech Forum België Nederland
Partners uit België en Nederland

Climate Tech Forum 2024: Feestelijke afsluiter

De sfeer is er een van samenwerking en optimisme, met professionals die elkaar inspireren en kennis delen. ’s Avonds sluit Luc nog aan bij een exclusieve bijeenkomst bij de consul-generaal, waar de meest veelbelovende ideeën voor waterbeheer worden besproken en gevierd.

Samenwerking over de grenzen heen

Het Climate Tech Forum 2024 is een perfect voorbeeld van hoe samenwerking over grenzen heen kan leiden tot creatieve en duurzame oplossingen. Dit evenement laat zien dat, met de juiste inzet en samenwerking, een groene en leefbare toekomst binnen handbereik is.

Climate Tech Forum België 24 Ideeën
Enkele van de vele inzichten tijdens het Forum
Conclusie

Het Climate Tech Forum 2024 heeft ons weer laten zien hoe belangrijk samenwerking en innovatie zijn voor een duurzame toekomst. Bij Groenpalet zijn we trots op onze bijdragen en kijken we ernaar uit om deze kennis en passie met jou te delen. Ben je benieuwd hoe een groendak kan bijdragen aan waterbeheer en klimaatbeheersing voor jouw pand? Neem dan contact met ons op.

Samen kunnen we werken aan een groenere en duurzamere toekomst.

Stel je vragen via de contactpagina op onze website of plan een vrijblijvend advies-bel-gesprek in voor meer informatie.

Laten we samen het verschil maken!

Biodiversiteitsdak