groendaken groenpalet logo
Groenpalet

Aanleg en onderhoud van groendaken

Groendak Lummen – Een rustgevend uitzicht

Groendak Lummen

Deze klanten uit Lummen kwamen bij ons met foto’s van een groendak dat al zijn glorie verloren was. Ze waren op zoek naar een groendak dat aantrekkelijk is, maar ook onderhoudsarm. Ze waren al snel overtuigd dat vetplantjes hetgene is waarnaar ze op zoek waren. Na enkele gespreken stelden we een combinatie voor dat beantwoorde aan hun wensen: 

We zorgden voor zo veel mogelijk soorten vetplanten om het bloeiseizoen op hun groendak zo lang mogelijk te maken en voor veel variatie te zorgen. Ook is er een kruidenvak voorzien en zijn er bloembollen geplant. Een oase aan rust met mooie kleuren en weinig onderhoud!

Regelmatig krijgen we een update van deze tevreden klanten, wat ons zeer blij maakt. 

Nog een jaartje en dit groendak zal, mede dankzij de goede zorgen van de klanten, volledig begroeid zijn! 

Update: juli 2021, ondertussen is het groendak van deze klanten mooi dichtgegroeid. Bekijk de foto’s onderaan de pagina, hier zal de groei van het groendak kunnen bekijken. Van een net aangeplant groendak tot een mooie groene oase. Een genot voor het oog, een schild tegen de zon en een bron van inspiratie en rust. Dat is waar het Groenpaletdak voor staat.

Wil je zelf net zo’n rustgevend uizicht als dit groendak in Lummen neem dan vandaag nog contact met ons op en we helpen je graag verder.

Groendak Lummen