The Art of Creating Green

Groenpalet

  • Nederlands
  • Français

Een groendak zelf aanleggen

Hallo daar! Ben jij jouw saaie, grauwe, platte dak ook beu? Word jij gek van de hitte in de zomer en het getik van regen, hagel en dieren op jouw dak? Heb jij er al eens aan gedacht om een groendak op je dak te leggen en om zélf dat groendak aan te leggen

Hitte in de zomer

Gehoorvermoeidheid door regen en hagel

Humeurigheid wanneer je opstaat en een lelijk dak ziet

Ruzie met je partner vanwege te weinig slaap

Maar... een kriebel in de vingers om iets te veranderen?

groendak in bloei

‘s Weekends kom jij tot rust door lekker aan je huis te werken. Jij zit bomvol ideeën om jouw huis aan te pakken, op te knappen, mooier te maken en je levenskwaliteit te verbeteren. Dus klus je graag zelf een beetje in huis en heb je ‘grünes Fingerspitzengefühl’? Waarom dan niet zelf aan de slag gaan?

sedumcassettes voor een doe het zelf dak

Veel mensen denken onterecht dat het heel moeilijk en ingewikkeld is om zelf een groendak aan te leggen. Niets is minder waar! Met een handig doe-het-zelf sedumcassettepakket plaats jij snel, eenvoudig en simpel je groendak. Na een (halve)dag klussen ben je klaar en geniet je ‘s avonds al van het nieuwe uitzicht

sedumcassettes voor een handig doe het zelf groendak

10 stappen tot succes groendak

Ben jij er klaar voor om hier onze 10 stappen tot success te weten te komen zodat jij zelf je groendak eenvoudig kunt aanleggen? Zet je schrap voor nieuwe inzichten en inspiratie. 

Alle materialen, gewoon tot aan jouw deur!

Simpele instructies is een glasheldere handleiding

Geen gedoe!

Bij een doe-het-zelf-groendak leveren wij alle materialen en planten aan jou om zelf je groendak aan te leggen. Daarnaast begeleiden we je graag stap voor stap met onze gratis handleiding* voor sedumcassettes. Met deze handleiding weet jij precies hoe je het best begint met aanleggen waardoor jouw groendak op de juiste manier geïnstalleerd zal worden.

Wil jij alvast dé 10 stappen tot een succesvol groendak bemachtigen? Klik dan hier! 

maak van jou dak een droomdak met groenpalet sedumcassettes
 
Toch nog vragen?

Heb jij toch nog wat vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@groenpalet.be, ons team staat voor je klaar en helpt je graag verder met jouw project.

Wij komen graag helpen!

Klus jij graag zelf, maar ontvang je toch graag wat extra hulp? Vraag dan een van onze superleuke collega’s om een dagje te komen helpen met de aanleg, ook dit is zeker mogelijk! Een groendak met assistentie. 

sedumcassettes plats je makkelijk op een plat dak zo maak je een doe het zelf groendak

groendak doe het zelf sedumcassettes

*De handleiding is gratis te downloaden na aankoop van de cassettes.