• Nederlands
  • Français

Een steentje bijdragen

 

We zijn omgeven door de natuur en als we een deeltje wegnemen, is het aangenaam om een deel terug te geven. Deze klant wou zijn steentje bijdragen en iets toevoegen aan zijn omgeving. En wat een mooie toevoeging!

Op dit dak zijn er zo veel mogelijk soorten vetplantjes gebruikt. De klant vond het fijn dat we zo'n groot aanbod sedumsoorten hadden, hij is dan ook persoonlijk komen kiezen welke plantjes hij wou verwerkt zien in zijn groendak. Op de plaatsen met wat meer schaduw zijn plantjes toegevoegd die hier bestand tegen zijn. En zoals je kan zien straalt zijn dak!

 

 

Een steentje bijdragen | Groenpalet

Fout

Foutmelding

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /data/sites/web/groenpaletbe/subsites/apps/default/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (line 194 of /data/sites/web/groenpaletbe/subsites/apps/default/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.