• Nederlands
  • Français

Thymus - Tijm

De bladeren van deze kruiptijm zijn klein en groen.  Thymus 'Doonay Valley' krijgt eenvoudige lila bloemetjes met een sterke citroengeur. De bloemen zijn populair zijn bij vlinders en bijen.

De bladeren van deze kruiptijm zijn klein en bont. Thymus 'Coccineus' krijgt eenvoudige roodpaarse bloemetjes met een sterke citroengeur. De bloemen zijn populair zijn bij vlinders en bijen.

Deze plant is een geurende bodembedekker.
De lavendelroze bloempjes groeien in aren en verschijnen in groepjes in de bladoksels. 

De bladeren van deze kruiptijm zijn klein en geelbont.  Thymus 'Bertram Anderson' krijgt eenvoudige lilarose bloemetjes met een sterke geur. De bloemen zijn populair zijn bij vlinders en bijen.

De bladeren van deze kruiptijm zijn klein en groen.  Thymus 'Albiflorus' krijgt eenvoudige witte bloemetjes met een sterke geur. De bloemen zijn populair zijn bij vlinders en bijen.

De bladeren van deze kruiptijm zijn klein en groen.  Thymus 'Coccineus' krijgt eenvoudige roodpaarse bloemetjes met een sterke geur. De bloemen zijn populair zijn bij vlinders en bijen.

Iedereen kent tijm voor zijn toepassingen in de tuin. Maar deze plant kan ook een visuele toevoeging zijn voor je tuin. De bladeren zijn klein en groen.