• Nederlands
  • Français
  • English

Opuntia - Cactus

Opuntia cymochila is een winterharde cactus met witte dorens en donkergroene schijven. Er komt een gele bloem op die de 2e dag verkleurt naar oranje.

Opuntia cymochila is een winterharde cactus met witte dorens en donkergroene schijven. Er komt een gele bloem met rode keel op. Deze cactus kan buiten gepland worden in de volle grond.  

Opuntia macrorhiza is een winterharde cactus met witte dorens en groengrijsblauwe schijven. Er komt een gele bloem met rode keel op. Deze cactus kan buiten gepland worden in de volle grond.  

Opuntia phaeacantha

Opuntia phaeacantha 'Albispina' is een winterharde cactus met witte dorens en groengrijsblauwe schijven. Er komt een 5 cm grote gele bloem op.

Opuntia pollardii is een laagblijvende, winterharde cactus met kleine, groene schijven. Er komen licht gele bloeme op. Deze cactus kan buiten gepland worden in de volle grond.  

Opuntia polyacantha is een winterharde cactus met witte dorens en groene schijven. Er komt een gele bloem met rode keel op.

Opuntia rhodantha 'Takensis' is een winterharde cactus met ovale, groene schijven. Er komt een roodroze bloem op. Deze cactus kan buiten gepland worden in de volle grond.  

Opuntia spaerocarpa is een winterharde cactus met witte, kleine dorens en groene schijven. Er komen prachtige, gele bloemen op.