• Nederlands
  • Français

Borderpakketten

Dit borderpakket is perfect voor u als u houdt van roze tinten en uw tuingrond eerder droog of zanderig is! Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m².

Dit borderpakket is perfect voor u als u houdt van kleur en vlinders in uw tuin! Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m².

Dit borderpakket is perfect voor u als u houdt van een onderhoudsvriendelijke tuin! Deze planten zorgen voor roze en witte tinten in uw tuin. Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m².

Dit borderpakket is perfect voor u als u houdt van blauwe en paarse tinten en vlinders in uw tuin! Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m².

Dit borderpakket is perfect voor u als u houdt van roze tinten! Daarbij is deze roze border ideaal voor de bijen. Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m².

Dit borderpakket is perfect voor u als u een beschaduwde tuin heeft en u van witte bloemen houdtt! Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m².

Dit borderpakket is perfect voor u als u houdt van een witte tuin! Dit pakket bevat planten voor een zone van 2 m². Indien u meer plaats heeft, kan u simpelweg meerdere malen het pakket kopen.