Green roofs – Sedum and perennial nursery

  • Nederlands
  • Français
  • English

Groendaken: een tapijt van bloemen!

Kleurrijk sedum groendak

 

Het is zomer en jouw groendak staat in volle bloei. Heb jij de stap gezet om een GroenpaletDAK aan te leggen? Dan kan ook jij nu wakker worden, uit je raam kijken en verrast worden door een zee van kleuren. 

Hoe meer de tijd vordert, hoe meer groendaken we aanleggen. Ons doel is om mensen blij te maken en we hebben het geluk dat sommige van deze blije mensen ons af en toe een foto sturen. Die momenten toveren een glimlach op ons gezicht. 

Mensen die we voor het eerst spreken zeggen ons vaak dat een groendak met sedumplantjes saai en eentonig is. Als ik hun foto’s laat zien van deze groendaken in bloei zijn ze verbaasd: 

 

Kleurrijk sedum groendak

 

We kregen van een andere klant, waarvan we het groendak nog geen 2 jaar geleden hebben aangelegd met sedumpluggen, de volgende foto:

 

sedumpluggen

 

Nog een beetje extra groei en het sedumtapijt zal volgroeid zijn. 

Wil je toch dat extraatje meer? Geen probleem! Dan kan je wat extra plantjes toevoegen. Wat dacht je van wat viooltjes? Dit is een foto die een tevreden klant ons gestuurd heeft:

 

Sedum groendak met vioolje

 

Ik weet niet hoe jij je voelt bij het zien van deze foto’s… Maar wij worden er enthousiast van. Als ik moest kiezen tussen een grijs dak en een dak vol kleuren, dan heb ik zeer snel gekozen!

Toch nog twijfels en vragen? Contacteer ons en ontdek de mogelijkheden.

 
 

Please enter the following details if you would like further information on our products and ranges. We will be pleased to deal with your inquiry or contact you as quickly as possible.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Shopping cart

Your shopping cart is empty.

Further information

If you would like further information on our services and products, or a free quotation, then

please feel free to contact us.

Click here