The Art of Creating Green

Groenpalet

  • Nederlands
  • Français
  • English

Over plantenkwekerij Groenpalet

Plantenkwekerij Groenpalet werd in 1994 opgericht. Zaakvoerder Luc Vermeir is al sinds zijn kindertijd gepassioneerd door planten. Vanaf 1988 is hij lid van de cactussenclub Aylostera. Zijn liefde voor succulenten (sedums) is steeds blijven groeien.

Aanvankelijk richtte het bedrijf zich vooral naar de groothandel met een assortiment van bloeiende vaste planten, buxussen en wintervaste cactussen en vetplanten.

Particulierverkoop verliep vooral via plantenbeurzen.

Groenpalet is momenteel voor de particuliere verkoop uitgegroeid tot een postorderkwekerij. Ons assortiment wordt ondermeer aangeboden via de webwinkel ‘Sedumgarden’.

NIEUW! Koop uw favoriete planten vanaf nu gewoon via de kolom 'Online bestellen' links op deze pagina.

Een klik op de gekozen plantjes en na betaling wordt de bestelling netjes thuis geleverd. Deze formule wordt zeer gesmaakt door onze klanten.

De service en de kwaliteit van de leveringen is onze topprioriteit! De planten worden heel zorgvuldig en schokbestendig verpakt. We werken binnen een leveringstermijn van 5 werkdagen. Afhaling op de kwekerij zelf is, mits er een afspraak gemaakt is, ook steeds mogelijk.  

Wij zijn ons blijven specialiseren in vetplanten en cactussen. Tot op de dag van vandaag bieden wij met fierheid het grootste assortiment Sedums van België aan!

Wie sedum zegt, denkt automatisch ook aan de steeds populairder wordende groendaken. Vandaar dat een groot gedeelte van ons sedumaanbod gericht is op groendaken en daktuinen, oa sedumscheuten om uit te zaaien, voorbegroeide sedumtapijten en sedumplantjes in pluggen om uit te planten. Hier is het aanbod vooral gericht naar daktuinaanleggers en groothandel.

Verder bestaat ons aanbod uit:

  • Buxus
  • Bodembedekkers
  • Wintervaste palmbomen
  • Wintervaste cactussen
  • Bomen, struiken en haagplanten leverbaar op bestelling

Bij Groenpalet kan u steeds terecht voor persoonlijk advies en een aangepaste offerte. Wij helpen u graag verder!

Het Groenpalet-team.